Taposókapcsolós állólámpa az Avide portfólióban Avide Special T9 izzó

Kerek, beépíthető mennyezeti lámpák

Csupán 1 cm mélység szükséges egy ilyen lámpához, így tökéletes megoldás vékony mennyezetekhez, ahol nem lehetséges nagyobb lámpatestet felszerelni.

Az Avide beépíthető mennyezeti lámpái már a jövő technológiáját hordozzák. Mivel klasszikus design szerint készülnek, formájuk és megjelenésük miatt bármilyen enteriőrbe illenek, legyen szó folyosóról, nappaliról vagy hálószobáról. A kisebb átmérőjű típusokat akár szekrényekbe, gardróbszobákba is beszerelhetők, hiszen alig foglalnak helyet, de mégis erős fényt adnak.

A termékek mindegyike magas minőségű LED-chipeket tartalmaz, ennek következtében nagyon hosszú ideig működnek, akár a 30 000 üzemórát is elérhetik. Az opálos búra gyönyörűen teríti a fényt, így a lámpa nagyon kellemesen és szépen világítja meg a teret.

Az Avide mennyezeti lámpák könnyen és gyorsan telepíthetők, csak egy megfelelő furatra van szükség (a dobozon a szükséges furat mérete minden esetben fel van tüntetve), és máris beépíthető a lámpatest. Mivel a rugós csatlakozóknak köszönhetően gyorsan és biztonságosan rögzíthetők a helyükön, telepítésük nagyon egyszerű.

A lámpák többféle méretben (120 mm-től 300 mm-ig) és teljesítményben (6 W-tól egészen 24 W-ig), háromféle színhőmérsékletben (WW, NW, CW) kaphatók az Armin Trade webshopban.