Avide wifi smart LED fényforrások Kate asztali lámpa

Entac Power Ball

Ha önnel is gyakran előfordul, hogy irodájában vagy lakásában kevés hálózati konnektor van kéznél, hogy használja elektromos eszközeit vagy hogy fel tudja tölteni laptopját, és közben mobil eszközeit is, akkor itt a megoldás. Az Entac Power Ball kiküszöböli ezt a problémát, mivel lehetővé teszi egyszerre több hálózati aljzat használatát, mindezt úgy, hogy az a legkényelmesebb.
A foglalatok száma nagy segítség minden helyzetben. A Power Ball - szó szerint - sokoldalú termék, amely lehetővé teszi, hogy több elektromos eszközét tudja egyszerre használatba venni.

Ez a Power Ball 1,5 méteres kábellel és három csatlakozóaljzattal rendelkezik. A mellékelt dokkolórendszerrel a termék bárhova felszerelhető: az asztalra, a falra vagy akár az asztal alá. Íróasztalánál, munkahelyén, tanulószobában remek szolgálatot tesz, hiszen a foglalatok mellett USB csatlakozókkal is rendelkezik, így ezen postok segítségével feltöltheti a mobil eszközöket is (telefonok, táblagépek, power bankek stb.)

Vagy ha otthonában bármelyik szobában szeretne e-bookot olvasni, dolgozni a táblagépen és/vagy játszani az okostelefonjával, de az USB-kábelek azonban túl rövidek ahhoz, hogy elérjenek a székéhez vagy ágyához, ez az eszköz kiváló megoldás ilyen esetekben is. Ugyanis ha asztala, fotele vagy ágya mellé helyez egy Power Ballt, akkor az eszközöket a nagy teljesítményű, kettős USB-portjain (2.1A) keresztül töltheti fel, és ezek a portok - a hálózati aljzatokkal együtt - lehetővé teszik több eszköz egyidejű töltését.
A Power Ballon keresztül való töltés során a töltési idő rövidebb, mint a notebook USB-portján keresztüli töltés. Így nem kell aggódnia, hogy lemerül az akkumulátor, mivel az energia a közelben áll rendelkezésre. A készülék tetején lévő kapcsolóval egy mozdulattal áramtalanítható, így abszolút biztonságos, csak akkor ad áramot, amikor szükség van rá.

Az Entac Power Ball könnyű és kompakt eszköz, így bárhová is megy, viheti magával. Ez az elosztó egy abszolút helytakarékos energiaelosztó az elektromos készülékekhez és a mobil eszközökhöz.

Az Entac Power Ball termék tulajdonságai

  • Teljesítmény: max. 3680 W
  • Feszültség: 230 V
  • Aljzat típusa: F típusú (Schuko)
  • Aljzatok száma: 3 db
  • USB port: 2x2.1A USB
  • IP osztály: IP20
  • Kábel típusa: 3 x 1,5 mm2
  • Kábel hossza: 1,5 m