Avide beépíthető mennyezeti lámpák Avide akkumulátoros reflektorok

Entac napelemes, mozgásérzékelős lámpa

Az Entac napelemes lámpái bármilyen teret megvilágítanak a szabadban. Csupán egy falra, kapura, kerítésre kell felrögzíteni őket, és máris kész a kültéri világítás. Nem szükséges elektromos hálózat, nem kell vezetékekkel bajlódni. A napelemes technológiának köszönhetően csupán a nap erejével elegendő fényhez lehet jutni. Az Entac mozgásérzékelős lámpa speciális, poliszilikon napelem paneljének segítségével tölti fel a beépített, hosszú élettartamú akkumulátort, mellyel akár 6-8 órán át is képes világítani.

A készülékhez nem kell vezeték, kábel vagy elem, működéséhez kizárólag a nap erejét használja fel. Így villanyszerelő sem szükséges a telepítéséhez. A lámpa csak akkor kapcsol be, ha a fényérzékelője sötétséget érzékel, így abszolút takarékos megoldás. Bekapcsolását követően – ha 3-5 méteres körzetben mozgást érzékel – kapcsol be a fény. Ez a lámpa tényleg csak akkor világít, amikor arra valóban szükség van.

Típustól függően 20 vagy 40 db természetes fehér fényű SMD LED-chippel van ellátva. A lámpa - mivel mozgás hatására automatikusan bekapcsol - az általános felhasználás mellett arra is kiválóan alkalmas, hogy az esetleges betörőket elriassza.

A lámpa használata kifejezetten ajánlott udvaron, teraszon, nyaralóknál, garázsoknál és egyéb olyan helyen, ahol nincs bevezetve az áram.

Az Entac napelemes lámpák 2 különböző típusban (200 és 500 lumenes fényárammal) kaphatók az Armin Trade webshopban.