Entac napelemes, mozgásérzékelős lámpa Avide infra izzók

Avide akkumulátoros reflektorok

Az Avide akkumulátoros reflektorok praktikus méretüknek és és hordozhatóságuknak köszönhetően kiválóan alkalmasak olyan helyszíneken való használatra, ahol nincs kiépített elektromos hálózat.

Nagy segítség lehet különböző építkezéseken, garázsokban, hobbi kertekben, raktárakban, kempingezés során, de akár barlangtúrákon is.

A készülék a legújabb típusú COB LED-chipekkel van ellátva. A COB chipek hőátadása jelentősen javult, így az élettartamuk sokkal hosszabb, mint a korábbi típusoknak. Emellett pedig a fényt is jobban összpontosítják, ezért az általános fénykibocsájtásuk jobb, és nagyobb távolságra képesek elvilágítani.
Ennek a technikának köszönhetően az Avide LED-reflektorok akár 20-szor hosszabb élettartamot biztosítanak a hagyományos izzóval szerelt társaikhoz képest. A LED-lámpák fénye erősebbnek hat, illetve szebben is verődik vissza szinte minden felületről, és a megvilágított felületen lévő színek is sokkal élethűbbnek tűnnek a hagyományos reflektorokhoz képest. A lámpák akár 25 000 órás élettartamot is elérhetik megfelelő használat mellett.

Kis energiafogyasztásának köszönhetően az akkumulátor sokáig bírja, illetve emiatt a termék súlya is kicsi. Az akkumulátor 3-4 óra (típustól függően) alatt tölthető fel teljesen, és egy teljes töltéssel akár 5 órán át is képes világítani (a beállított fény erősségétől függ).

A reflektorok fényerőssége két fokozatban (50%, 100%) állítható, illetve a lámpafejek a tartós, fém, csúszásmentes gumitalpakkal ellátott kerettel dönthetők és rögzíthetők, így bármilyen irányba fókuszálható a kibocsájtott fény.

A lámpák az IP65-ös besorolás miatt kiválóan alkalmasak mind beltéri, mind kültéri használatra. (A „6” mutatja, hogy a lámpa teljesen zárt és védett szilárd anyagok ellen, míg az „5” jelszám arra vonatkozik, hogy az eszköz kisnyomású vízsugár ellen védett.)

A reflektorok működése közben soha nem szabad közvetlenül a fényükbe nézni, mert az károsodást okozhat.

Az Avide akkumulátoros reflektorok természetes fehér (NW) és hidegfehér (CW) színhőmérsékletben, illetve 10 W és 20 W teljesítményben kaphatók. Mindegyik termékvariánsra 3 év garancia jár.