Visszahívási tájékoztató Fenix LD02 mini elemlámpa

Ünnepélyesen átadásra került legújabb csarnokunk!

Debrecen polgármestere Papp László, Kósa Lajos országgyűlési képviselő közösen vágta át a nemzeti színű szalagot az Armin Trade képviseletében Kiss Csaba raktárvezetővel és Kovács Sándor ügyvezető tulajdonossal, ezzel hivatalosan is átadva legújabb csarnokunkat. Munkatársaink mellett az eseményen tiszteletüket tették a város képviselő-testületének tagjai és a sajtó munkatársai is.

 

 

A cégünk logisztikai központjának teljes kapacitása az újonnan átadásra kerülő épületkomplexummal elérte a 4000 m2 -es alapterületet. A két csarnok ezáltal 7000 raklapnyi áru befogadására alkalmas, melyhez fejlett és teljesen elektronikus raktári szedési rendszer társul. Az Armin Trade Kft. a jövő évben további beruházásokat és 15 új munkahely megteremtését tervezi.

 

 

Az elmúlt 13 év alatt számos márka kizárólagos beszállítójává váltunk, melyek közül kiemelten megemlítendő az Avide és az Entac márkák, melyek a világítástechnika és elektro területén nyújtanak kiemelkedő minőségű és innovatív megoldásokat, és már számos hazai hálózat polcain megtalálhatóak.