Entac 1 W COB LED szerelőlámpa Avide LED twinpack

4 tipp a LED spotok használatára

Nézzük is, milyen lehetőségeink vannak, ha új hangulatot és megjelenést szeretnénk adni egy lakótérnek LED spotok használatával.

Kiemelés: A LED spotok segítségével direktben világíthatunk meg bizonyos helyeket vagy tárgyakat a lakásban. Például egy festmény vagy egy fotó esetén: használhatjuk a LED fényt közvetlenül a kép felett, így a fény szépen "ráesik" majd. Ez rendkívül szép hatással lesz a képre és a térre is egyaránt. 

Illúziók létrehozása: A LED spotok használata a lakótér illúziójának megteremtése érdekében egy nagyon trendi dolog. Ha van egy álmennyezet vagy egy csodálatos csillár, akkor azokat ha a szoba több irányából világítjuk meg, akkor magas mennyezet illúzióját kelthetjük és nagyobbnak fogjuk érezni a teret.

Étkezzünk fényben: használjunk LED-es fényeket az étkezőben is. A LED lámpák használata az ebédlő asztal fölött igazán elegáns hatást kelt, ahogyan megvilágítja az ételeket és az edényeket. 

A fal: Igen, a LED fények segítségével lenyűgöző falrészleteket hozhat létre. Még egy egyszerű festett fal is csábítónak tűnhet, ha megvilágítja őket és a rajtuk lévő polcokat. A LED fényektől a falai új életre kelnek.

Ha ilyen LED fényforrásokat szeretne vásárolni, akkor könnyen megteheti most, ha a webshopunkba lép.
Vásároljon Avide LED fényforrásokat ide kattintva, és így nem csupán a villanyszámlával, hanem a saját idejével is spórolhat, hiszen most karosszékéből rendelhet, és rendelését házhoz visszük.

forrás: tgdaily.com