Céginformációk

Saját márkás termékek fejlesztése

Sokéves termékfejlesztési múltunknak köszönhetően számos márka kialakításában és folyamatos fejlesztésében veszünk részt.

 

A termékfejlesztés egy összetett folyamat, melyben számtalan előre nem látható buktató és hibalehetőség van elásva. Egy termékcsalád kifejlesztése során tisztában kell lenni mind a hatályos vonatkozó magyar, mind pedig az EU-s rendelkezésekkel, törvényekkel. A gyártás során minél magasabb minőséget kell minél versenyképesebb áron gyártatni, azonban a két elképzelés szöges ellentétben van egymással. Megbízható, stabil gyártói háttér felkutatása rengeteg időt és pénzt emészt fel, a gyártót folyamatosan tesztelni és ellenőrizni kell, és addícionális kockázat, hogy egy rossz gyártási szériánál a garanciális problémák kezelését esetlegesen megtagadó EU-n kívüli cég jóindulatára vagyunk utalva.

A legyártott termékeket logisztikázni, importálni, vámkezelni, honosítani kell, a teljes termékfejlesztési folyamat során 4-5 féle különböző szakterületet kell felölelni.

 

Cégünk fejlesztő csapata rendelkezik a szükséges szakértelemmel és tapasztalattal, melyeket számos márka kifejlesztésénél gyűjtött és kamatoztatott már. Megannyi európai és távol-keleti gyár regionális képviseleteként több termékcsaládban mint gyártó tudunk fellépni, azaz képesek vagyunk egyedi igényeknek megfelelő termékeket fejleszteni, tervezni, legyártatni és importálni.
A termékekhez a hatályban lévő rendelkezések szerinti minőségtanúsítványt adunk, biztosítjuk a hatályos magyar és EU-s rendelkezésekhez való megfelelősséget. A legyártott termékek logisztikáját megoldjuk, és átvállaljuk a gyártói kockázatokat, levesszük az Ön válláról az importőri terheket, kiemelve a garanciális kérdéseket. Igény szerint POS állványokat, bemutatóanyagokat, katalógusokat tervezünk és kivitelezünk.

Mindezt a lehető legversenyképesebb áron.