Céginformációk

Disztribúciós tevékenység

Boltjaihoz beszállítót keres? Vagy termékeihez professzionális disztribútort? Eredményességünket elégedett márkatulajdonosaink és több ezer elégedett ügyfelünk támasztja alá.

 

Az Armin csapat több tízéves szakmai tapasztalattal rendelkezik a kereskedelem terén. Professzionális disztribútorként számos márka magyarországi értékesítését végezzük, értékesítési hálózatunk évek óta piacvezető, versenyképes árazasunknak és magas szolgáltatási színvonalunknak köszönhetően.

Ügyfeleink a legfontosabbak számunkra, ezért gyors és hatékony megrendelési háttérrendszerrel és az egyedi igények kiemelt figyelembevételével állunk rendelkezésükre. Országos lefedettségünknek köszönhetően hazánk bármely pontjára el tudunk jutni a legkisebb falutól a legnagyobb városig. Sikerességünk záloga a professzionális megközelítés és a vevőközpontúság.

Folyamatosan várjuk olyan viszonteladók, nagy- és kiskereskedők, webáruházak és egyéb üzletek jelentkezését az ország bármely pontjáról, akik szeretnék értékesíteni termékeinket.
Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket elérhetőségeinken.

Miért mi vagyunk a legjobbak?

Számunkra Ön a legfontosabb!

Meggyőződésünk, hogy cégünk sikere az ügyfeleink elégedettségének köszönhető. Ügyfeleinket kiemelt odafigyeléssel, professzionális technikai háttérrel és az egyedi igényeik figyelembe vételével szolgáljuk ki. Irodáink és telephelyeink elmaradhatatlan kelléke: a „Vevő a legfontosabb” tábla is hitvallásunk nyomatékosítja.

Több mint 5500 ügyfélnek bizonyítottunk már

Stabil szervezeti és termékellátási háttér, folyamatos termékfejlesztés, több tízéves szakmai tapasztalat. A kereskedelemben a stabil beszállítói hátter a siker egyik kulcsa. Ha velünk dolgozik, akkor nem kell versenyképességének elvesztéséért vagy a termékellátás akadozásától aggódnia. A piac egyik legnagyobb szereplőjeként folyamatosan versenyképes termékellátást nyújtunk Önnek, fennakadások nélkül.

Hivatalos disztribútorként minden márkatámogatást továbbadunk ügyfeleinkek

Az általunk képviselt márkákat márkatulajdonosaik elképzelésével összhangban kezeljük: az általuk biztosított marketinganyagokat, POS kihelyezéseket szolgáltatjuk ügyfeleinknek, hogy a náluk kihelyezett termékek sikeres értékesítése biztosítva legyen. Emellett rendszeres promóciók, csomagok és akciók segítik az értékesítést, melyekről kéthavonta megjelenő termékkatalógusunkból tájékozódhatnak.

Magyarország egész területén 24 órás kiszállítás!

Nincs az a pont, ahová nem tudnánk kiszállítani az Önök rendelését: belföldi ügyfeleink a rendelés leadását követő munkanapon, legkésőbb 24 órán belül megkapják a megrendelt termékeket. Az Önök rendelései a jóváhagyástól számított 1 percen belül feldolgozásra kerülnek, és raktárunk máris megkezdi összekészítésüket, majd átadja következő napos kiszállításra*.

*készleten lévő, 16:00-ig leadott rendelések esetében.

A legkisebb falutól a legnagyobb városig jelen vagyunk

97,2%-os országos lefedettségünknek köszönhetően hazánk bármely pontjára eljutunk a legkisebb falutól a legnagyobb városig. Akkor is, ha ügyfeleink több telephellyel rendelkeznek. Átvállaljuk tőlük a belső logisztikai és árumozgatás terhét. Legyen Ön bárhol, mi eljuttatjuk termékeinket és szolgáltatásunkat!

Elképzelések hatékony megvalósítása

Ügyfeleink elképzelését dedikált értékesítőink teszik magukévá, megadva minden támogatást sikerük érdekében. Kezelik márkatulajdonosaink elvárásait: az eladási pontokon megvalósítjuk termékmegjelenési elképzeléseiket, termékfejlesztéseket, promóciós vagy márkával kapcsolatos elképzeléseiket direktben kommunikáljuk ügyfeleink felé. Aktívan részt veszünk a piaci visszajelzések kommunikációjában: meghallgatjuk és feldolgozzuk ügyfeleink termékekkel kapcsolatos visszajelzéseit és továbbítjuk a márkatulajdonosok felé.