• Ne érje be kevesebbel, válassza

    Magyarország legprofibb
    disztribútorát

Az Arminról

Az Armin Trade Kft. csapata 2008 óta szolgálja ki ügyfelei igényeit mind viszonteladói, mind végfelhasználói oldalról egyaránt. Az 50 főből álló csapat tagjai sokéves tapasztalattal élen járnak disztribúciós hálózatok vezetésében és működtetésében, valamint kiváló szaktudással rendelkeznek a kül- és belföldi nagykereskedelmi értékesítés területén is.

Az egyre gyarapodó és elégedett vásárlói körnek köszönhetően lendületes fejlődésnek indultunk, így 2010-től folyamatos  megkeresések érkeztek a gyártó cégek irányából is új termékeik kezelése és bevezetése érdekében.

Az inspiráló fejlődés hatására az Armin Trade Kft. 7 év alatt piacvezetővé vált a magyarországi független piacon, és mára elérte a 100%-os lefedettséget, ezzel erősítve a hazai piaci részesedését.

2015-re

a magyarországi független piacon

piacvezetővé váltunk.

Csak belföldön több mint

5500 ügyfél

A csapat

Az Armin Trade Kft. jelenleg országos területi képviselő hálózattal rendelkezik, és csak belföldön több mint 5500 ügyféllel büszkélkedhet.

Értekesítési rendszerünket 18 területi képviselőnk  látja el, ami magába foglalja a kapcsolattartást meglévő és új partnereinkkel, az adott területek fejlesztését, az elvárt polckép biztosítását,  az innovatív termékfejlesztéseket, illetve a személyreszabott akciók bevezetését. 

Képviselőink munkáját területi vezetőink és központi értékesítőink segítik, emellett támogatják a cég piaci részesedésének bővülését.
A partnerek és multinacionális cégek professzionális kiszolgálását Key-account managerünk biztosítja.

A kényelmes és hatékony együttműködés érdekében, egy tableten is elérhető belső rendszert vezettünk be képviselőink körében. Ez a saját fejlesztésű rendszer biztosítja az egyszerű adminisztrációt, rendelések felvételét valamint a részletes termékbemutató lehetőségét. A rendszer nagy előnye az azonnali rendelésfelvétel, így már másnap kiszállíthatóak a rendelt termékek belföldön.

Forgalmazott márkáink

Forgalmazott termékek

Világítástechnika

Cégünk egyik legfontosabb termékcsaládja a világítástechnika: széles szortimentünk jellemzően belépő-közepes árfekvésű termékekből áll, a legolcsóbb rezgésálló izzóktól, a halogén és energiatakarékos fényforrásokon keresztül a modern LED alapú megoldásokig. Külön fókuszt helyeztünk a szűkebb szortimentigényű, de árérzékenyebb végfelhasználói, valamint a speciális megoldásokat igenylő magas minőségű ipari szegmens számára is.
Szortimentünket három márkával fedjük le: a Polaroid márka ismertsége a mai napig töretlen az azonnali fényképelőhívós technológia kifejlesztése óta, mára egy egyre erősödő elektro-márkaként jelenik meg az európai piacokon, hiszen minőségét 5 év garancia támasztja alá. Az Avide a kiváló minőséget szem előtt tartó, széles és folyamatos szortimenttel rendelkező professzionális saját márkánk, ami a legegyszerűbb végfelhasználói igényeket és az összetett ipari megoldásokat is kielégíti. A belépő kategóriában az Entac márka termékeit kínáljuk.

Mobil energia

A mobil energia szortimentünkben a piacon lévő legfontosabb márkák találhatóak meg, a belépő árazasú termékektől egészen a piacvezetőkig. Márkáink között tudhatjuk a Duracell-t, melynek magyarországi szub-disztribútoraként kiemelt szerepünk van a világszerte ismert márka disztribúciójában, mind a food és non-food független vonalon.

A belepő/közepes árfekvésű márkáink közül az AgfaPhoto a legjelentősebb, melynek kelet-európai logisztikai és disztribúciós partnere vagyunk. Választékunk további fontos márkája magyarországi disztribútorként a Sony. Szortimentünk szélességét a piacon lévő többi márka forgalmazásával biztosítjuk: Entac, Energizer, Varta, Panasonic, Camelion márkák is megtalálhatóak palettánkban.

Elemlámpák

Zászlóshajó lámpamárkánk a világ egyik vezető márkája, a Fenix. A Fenix lámpák kiemelkedő minőségű háttérrel rendelkező LED technológiás elemlámpák: széles szortiment, fantasztikus teljesítmény és tönkretehetetlen, robosztus felépítés jellemzi termékeit. Minden Fenix lámpa 5 év garanciával rendelkezik, ezen kívül víz-, por-, ütés- és karcálló.  Mindennapos használathoz a belépőáras kategóriában az Entac elemlámpák forgalmazását is cégünk látja el.

Kozmetikai, vegyi termékek

Piaci igényeknek megfelelően cégünk számos vegyi és kozmetikai kiegészítő termék forgalmazásával is foglalkozik. A Gillette márka égisze alatt borotvákat, habokat, géleket forgalmazunk, valamint szezonálisan ajándékcsomagokat is biztosítunk partnereink számára. Kozmetikai termékeink mellett belépőáras termékként az Entac márka pillanatragasztóit forgalmazzuk 2 és 3 grammos kiszerelésben.

Adathordozók, fej- valamint fülhallgatók

Bár a hagyományos adathordozók piaca folyamatosan háttérbe szorul, cégünk fontosnak tartja, hogy továbbra is teljeskörűen tudja kiszolgálni partnereit. Az adathordozók területén a Sony és az AgfaPhoto márkák disztribútorai vagyunk.